18/09/2014

Opljačkana Lukoil pumpa na Jazu, uhapšen pomagač

Službenici Ministarstva unutrašnjih poslova ? Uprave policije, Centra bezbjednosti Budva su, radeći na rasvjetljavanju krivičnog djela razbojništvo počinjenog jutros 19. avgusta 2013. godine u 02,50 časova na štetu benzinske pumpe- vlasništvo ?Lukoil? D.O.O. lociranoj u mjestu Jaz-Budva, od strane dva u tom trenutku nepoznata lica identifikovali počinioce za kojima se intenzivno traga, dok su u vezi sa ovim krivičnim djelom lišili slobode M.R. (23) iz Mladenovca, zbog osnovane sumnje, da je počinio krivično djelo pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela.

Lica osumnjičena za razbojništvo su, kako se sumnja, jutros oko 02.50 ušla u pomenuti objekat i potom je jedno od njih, sumnja se, radniku u pomenutom objektu D.K. prislonilo cijev od pištolja na tijelo i zahtijevalo od njega da otvori registar kasu, a potom iz nje uzelo novac u iznosu od preko 1.300 eura i dodalo licu koje je bilo sa njim u društvu, nakon čega su napustili pomenuti objekat i udaljili se u nepoznatom pravcu.

Policijski službenici su odmah po saznanju za događaj obavijestili o njemu nadležno državno tužilaštvo, izvršili uviđaj i preduzeli ostale aktivnosti na rasvjetljavanju događaja.

U vezi sa pomenutim razbojništvom M.R. se sumnjiči da je počiniocima osumnjičenim za krivično djelo razbojništvo pomogao, na način što je, kako se sumnja, sačekao sa vozilom osumnjičene u blizini mjesta izvršenja krivičnog djela i prevezao ih do mjesta Seoca, odakle su ova dva lica nastavila bjekstvo.

M.R. je lišen slobode i uz izvještaj predat nadležnom državnom tužiocu, zbog osnovane sumnje, da je počinio krivično djelo pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela.

Za licima koja se sumnjiče za krivično djelo razbojništvo policijski službenici intenzivno tragaju.


Vezani članci